One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Yazi tipi orjinal Yazi tipi orijinal bu mudur her samsung modelinde farklı A34 benim cihaz çok küçük kullanıyordum gözlerim yoruldu... View Post
Sabah 10 gibi şarja taktım %80 de durdu ve gün içinde hem adaptif 120 hz açıktı hem de mobil veri açıktı sizce nasıl? View Post
Merhaba bende A70 kılıf var fakat ben telefonu sattım bu kılıfı çöpe atmak yerine eğer ihtayacı olan biri varsa ona vermek istiyorum View Post
A serisi yeni çıkacak cihazlara 8 GB'den fazla Ram'li cihaz getirirler mi ? A55'in yurtdışı versiyonlarında 12 GB Ram seçeneği var bizler... View Post
Sizce hangisi View Post
Samsung Galaxy A35 One ui 7 ne zaman gelcek net bir tarih yokmu ve millet neredeyse android 16 kullanio biz hala 14de çakılı kaldık View Post
Telefonumun şarjı 45 50 iken şarja takıyorum batarya da bir sorun oluşur mu? View Post
Telefonumda good lock yok yardım help View Post
Arkadaşlar merhaba navigasyon çubuğu navstar ile şeffaf yaparak kullanan varmı çizgi olarak şeffaf şekilde. Ve bazı uygulamalar da uyumsuz oluyor bunu... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
949 | |
415 | |
411 | |