A53 telefonum için güncelleme gecikti PC ye smart switch programını indirip güncelleme gelmiş mi diye kontrol ediyorum yok sözde telefon aylık... Gönderiyi Göster
A53 telefonum için güncelleme gecikti PC ye smart switch programını indirip güncelleme gelmiş mi diye kontrol ediyorum yok sözde telefon aylık... Gönderiyi Göster
Arkadaslar teli alali 3 gun oldu ve klavye bugun cok kasmaya basladi zar zor yaziyorum nasil cozebilirim klavyeyo sifirladim ama gene olmuyor Gönderiyi Göster
Göz rahatlıüı kalkanı ben açmadan kendiliğinden aktifleşiyor bunu nasıl engelleyebilirim /kapatabilirim Gönderiyi Göster
Galaxy A71 için A715FXXU8CVF3 kodlarıyla haziran yaması testleri başlamıştır. Gönderiyi Göster
Kullandığım kılıf tuşarı zorladığı için ekran görüntüsü çok zor alınıyor. Diğer androidlerde üç parmak kaydırarak alma gibi bir kısa yolu var.... Gönderiyi Göster
A71 için APK obje silgisi ve onunla beraber güncel galeri uygulamasını paylaşabilecek var mı? Gönderiyi Göster
A21s telefonumda hızlı şarj destekliyor kablom ayrıca başlık da destekliyor fakat kablo şarj diyor hızlı şarj özelliğide açık ama ne yaptıysam olmadı... Gönderiyi Göster
Telefonumun arka camında küçük bir çatlak var değiştirirsem ne kadara mal olur. Birde telefonun garantisi var hala garanti kapsamına girer mi ? Gönderiyi Göster
Herkese merhaba. Orijinal şarj kablom bozulduktan sonra i think type c kablo ve orijinal adaptor ile yoluma devam ediyordum. Bir süre sonra şarj... Gönderiyi Göster
Geniş açılı kamerayla çektiğim fotoğrafların şeklini düzeltebiliyodum galeri uygulamasından. Bulamıyorum şimdi Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
677 | |
423 | |
302 | |
297 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
116 | |
40 | |
36 | |
31 | |