Merhaba, yeni bir tablo paylaşılmış. Yeni tabloda A12 yok, güncelleme iptal falan mı oldu? Gönderiyi Göster
Merhaba, yeni bir tablo paylaşılmış. Yeni tabloda A12 yok, güncelleme iptal falan mı oldu? Gönderiyi Göster
Samsung Galaxy A12 Kullanıcısıyım Ve Çok Kasıyor Geliştirici Seçeneklerinde Animasyonları Kapattığım halde kasıyor arka plan işlemi sınırladım lütfen... Gönderiyi Göster
Samsung A52s kullanıyorum yanında verilen hızlı şarjla telefonumu şarj ediyorum ancak hızlı şarjı sürekli kullanmak istemiyorum batarya ömrüne sıkıntı... Gönderiyi Göster
Nasıl sizce 6 7 aydır kullanıyorum a52 cihaz Gönderiyi Göster
Arkadaşlar telefonu 6 aydır önce satın aldım kasasında esneme problemi var idare ederim kılıfla kullanınca problem yaratmıyor diye garantiye... Gönderiyi Göster
Burada bulunan DİĞER seçeneği nedir Uygulamaların toplam ÖN BELLEĞimi ben öyle biliyorum ve nasıl silinir bu Gönderiyi Göster
Nasil pil ? Gönderiyi Göster
Sarj aletini takınca sarj islemi durdu telefonun sıcaklığı normale döndugu zaman devam eder diyor. Buna ne yapmak lazim. Yardim Gönderiyi Göster
A22 almayı düşünüyorumda alınırmı? Oyun performansı nasıl idare edermi Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
15 | |
14 | |
13 | |
13 | |
12 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
370 | |
298 | |
262 | |