Bu gönderimde bu 3 büyük dev cihazın özelliklerini öğrenicez beğenmeyi unutmayın ❤️👉🏻Galaxy z flod 5👉🏻Galaxy z flod... View Post
Bu gönderimde bu 3 büyük dev cihazın özelliklerini öğrenicez beğenmeyi unutmayın ❤️👉🏻Galaxy z flod 5👉🏻Galaxy z flod... View Post
Merhaba arkadaşlar sırasıyla attım gibi yapın ek olarak göremeyen arkadaşlar için galeri uygulaması altına bakın 1 2 View Post
Açtığımda %55 şarj vardı.25W şarj aleti var bende orijinal samsung.İçinden çıkan kabloda her 2 ucu da Tycpe.Elimde düşük W şarj aleti var ama oda... View Post
Telefonda Pubg oynarken bazen 4 parmağı aynı anda algılamıyor nasıl çözebilirim acaba View Post
Genel olarak ekranı ilk açtığım zamanlarda bu sorunu yaşıyorum sebebi nedir ben bir çözüm bulamadım View Post
Güvenlik güncellemeai nasıl bu kadar tutuyor fazla değil mi Yine pil hızlı biter 😂 tüketici heyetinden sonuç çıksada 50den sonra şqrj... View Post
Türkiyeye gelebilecek sudan ucuz fiyatlı telefon samsung galaxy A07 5G sessiz sedasız duyuruldu.... Samsung, hâlihazırda 4G versiyonu satışta... View Post
Sorun yaşayanlar format atsın.Formatlamak iyidir.Önce ki sürümle yeni sürüm dosyaları çarpışıyor ve cihaz olumsuz etkileniyor.Ss atıyorum A35'i... View Post
Samsung A12 kullanıyorum fakat toplu mesaj gönderilmiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1059 | |
| 792 | |
| 547 | |
| 516 | |
| 506 |
| User | Count |
|---|---|
| 55 | |
| 44 | |
| 32 | |