A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung A55 Telefon şebeke sorunu yaşıyorum. Teknosadan aldığım iki adet telefonda aynı problemi yaşıyor. Şebeke bir yada iki çizgi çekiyor. Aynı... View Post
An itibari ile a55 256 gb ı satın aldım hayırlı olsun alirim elime geçince deneyimlerimi sjze aktaracagim View Post
Silmiş olduğum fotoğraflar kendi kendine geri yükleniyor yardımcısı olurmusunuz View Post
Merhabalar, telefonumda alarm seçerken bir şey **bleep** ettim alarm seçme seçeneklerinde Spotify var ama YouTube music yok sizce o ayarı seçmek için... View Post
A54 1,5 sene olmasına 3 ay kaldı 😂 View Post
Kamerayı aciyorum kamera başarısız diyo View Post
Selamlar telefonumda galerideki videoları izlerken görüntü donuyor ses devam ediyor var olan birşeyde bunu yapmaması lazım internette izlerken... View Post
ya bıktım artık şu samsung telefonlardan instada takılsam kasıyor oyun oynasam kasıyor ısınıyor 120hz de şarj cok yiyo 60 hz alıyorum kasım kasım... View Post
Sorunun sebebini anlayabilmiş degilim, yeniden başlatmayı, One UI Ana Ekranı'nin guncellemelerini kaldirmayi, Duvar Kagidi uygulamasının... View Post
One UI 6.1.1 güncellemesi A serisi için gelecek mi ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1009 | |
869 | |
688 | |
638 | |
459 |