Telefonu şarj soketine kabloyu takıyorum kendiliğinden Dışarı atıyor bu neden olabilir Telefonun kısmında toz falan da yok onları da temizledim... View Post
Telefonu şarj soketine kabloyu takıyorum kendiliğinden Dışarı atıyor bu neden olabilir Telefonun kısmında toz falan da yok onları da temizledim... View Post
Arkadaşlar ben Samsung Galaxy A26nkullanıyorum ve bizby ne Galaxy Store'da ne de uygulamalar arasında var yardımcı olabilecek biri var mı View Post
20 dk dır bekliyorum 100 olmuyor ilk kez boyle bisi yasadım neden boyle oldu sizce View Post
Sadece Wi-Fi kullanımı mobil veride 3saat civarı oluyor View Post
3 gün önce telefonu düşürdüm ve ekran gitti,ses var titreşim var sistemde sorun yok ama görüntü vermiyo Ekran kırık olsa en azından pixeller falan... View Post
Ekran koruyucuyu çıkarttım parmak izinde hızlı açılma filan yok 😂 nano olanlar gerçekten güzel parmak izi algılama açısından . Ekran... View Post
Baglanti diye baslik acmistim sorunu buldum galiba vpn yukleyip sildigim icin dns kalintisi kalmis galiba chatgpt ve bi forumda oyle diyor ag ayarlari... View Post
Bugün google hizmetleri ve x gibi platformlarda baglanti sorunlari yasayan var mi oyun acmaya calisirken bile sorun oluyor internet hiz testi bile... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 867 | |
| 752 | |
| 654 | |
| 560 | |
| 391 |
| User | Count |
|---|---|
| 48 | |
| 37 | |
| 31 | |