Genel olarak ekranı ilk açtığım zamanlarda bu sorunu yaşıyorum sebebi nedir ben bir çözüm bulamadım View Post
Genel olarak ekranı ilk açtığım zamanlarda bu sorunu yaşıyorum sebebi nedir ben bir çözüm bulamadım View Post
Güvenlik güncellemeai nasıl bu kadar tutuyor fazla değil mi Yine pil hızlı biter 😂 tüketici heyetinden sonuç çıksada 50den sonra şqrj... View Post
Türkiyeye gelebilecek sudan ucuz fiyatlı telefon samsung galaxy A07 5G sessiz sedasız duyuruldu.... Samsung, hâlihazırda 4G versiyonu satışta... View Post
Sorun yaşayanlar format atsın.Formatlamak iyidir.Önce ki sürümle yeni sürüm dosyaları çarpışıyor ve cihaz olumsuz etkileniyor.Ss atıyorum A35'i... View Post
Samsung A12 kullanıyorum fakat toplu mesaj gönderilmiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. View Post
Samsungun ucuz telefonu Samsung Galaxy 06 güncelleme aldı View Post
⚡️Samsung telefonlarımızı en hızlı ve en sağlıklı şekilde nasıl şarj ederiz aslında bi kaç basit yolu var bu gönderiden bilgi sahibi... View Post
Yan tuş sorunu görselde güncelleme ile düzelir bekledim ama sorun devam ediyor View Post
Merhaba arkadaşlar. Anneannem için A16 düşünüyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum. Alınır mı? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1023 | |
| 745 | |
| 532 | |
| 512 | |
| 510 |
| User | Count |
|---|---|
| 55 | |
| 44 | |
| 32 | |