Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşımda a35 var bende a55 6 7 bin daha pahalı bir telefon a55 ama a35 ui7 geliyor a55de hala yok anlamadım View Post
"biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz" View Post
Merhaba arkadaşlar ben CSC Kodunu değiştireceğim sonra tekrar Türkiye ye çevirsem herhangi bir sorun olur mu sayaç olsun garanti olsun. Türkiye ye... View Post
Adamlar güncellemede ciddi manada Dünya'da en sonuncu sırayı almayı başardı. Bugün de gelmiyor görünen o. Heves de kaçtı, 15 gün sonra gelen... View Post
A55A54A34A16Tab s9 feTab a9 View Post
Telefonu dün güncelledim ve bugünkü kullanımıma göre dünkü kasmalar artık yok. Animasyon akıcılığı çok iyi. Müzik dinlerken cızırtı yapma durumu yok.... View Post
Merhaba, güncelleme uyumluluğuna göre cihazlarımız için test süreçleri devam etmektedir. Siz de http://www.guncelmiyiz.com/ adresi üzerinden cihazınız... View Post
Dostlar en fazla 15bin 16bin tl bütçem var bu fiyatlarda telefon öneri verebilir misinizPubg ve undawn oynuyorum, instagram WhatsApp vb sosyal... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1123 | |
1071 | |
662 | |
618 | |
618 |
User | Count |
---|---|
24 | |
17 | |
17 | |