Dostlar TTEC şarj aleti kullanıyorum fakat çokta içime oturmadı değil. Bilindik bir marka aslında MediaMarkt ta da satılıyor hatta Samsung bu markanın... Gönderiyi Göster
Dostlar TTEC şarj aleti kullanıyorum fakat çokta içime oturmadı değil. Bilindik bir marka aslında MediaMarkt ta da satılıyor hatta Samsung bu markanın... Gönderiyi Göster
Telefon 1 senelik daha orjinal bataryası ile kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Gönderiyi Göster
Son güncelleme ile yine şaşırtmadı samsung yine pil hızlı bitiyor yıllardır aynı bir güncelleme iyi oluyor diğer güncelleme sonrası pil saçmalıyor... Gönderiyi Göster
A02 telefonumun kamerası kasıyor ve çektiğim videoları takılıyor.Tiktok, Instagram, WhatsApp gibi uygulamaların kamerasını kullanamıyorum çünkü... Gönderiyi Göster
Samsung A72 ve A53 telefonumuzda ekranda ikon izleri var. Telefonlar 4 aylık olmasına rağmen bu izler amoled yanığımı olarak mı geçiyor ? Başka bir... Gönderiyi Göster
Odin İle Twrp Atcaktım İlk başta bootloader kilidini açtım Oem kilidi Sonra sıfırladı cihaz kurdum cihazı Sonra download moda aldım Odinden... Gönderiyi Göster
Galaxy A51'de Kamera uygulamasının verilerini sıfırladım. Sonradan eksik bir kamera modu olduğunu **bleep** ettim. Eskiden ekranda bir düğmelik... Gönderiyi Göster
Samsung A71 telefonumun desenini unuttum şuanlık parmak iziyle açıyorum. Desen hakkında ne yapabilirim Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
832 | |
392 | |
282 | |
273 | |
190 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
71 | |
60 | |
48 | |