cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582
Posted by      in  Galaxy A

A54 5G'ye One UI ve Android güncellemesi ne zaman gelecek, yani tarih aralığı belli mi? View Post

Merhaba kaç senelik spam mesajlar geri geldi ve çok mesaj olduğu için silmek ölüm..toplu olarak nasıl silebilirim View Post

Pil

A24 cihazım süperhızlı şarj olmuyor ve hiç tepki vermiyor adaptör ve kablosu orjinal Kablo ve adaptörü başka bir cihaz da deniyorum süper hızlı şarj... View Post

A15

Selamlar.bir arkadaş a15 aldı.kutudan 6.1 ile çıktı.ama araştırdığına göre 6.0 ile gelmesi gerekiyormuş.yani kutusu açılıp kullanılmış şüphesi... View Post

Aga cihaz güzel de oyunlarda sürekli render hatası ,görsel bug falan oluyor gölgeler mor (dokusuz) gözüküyor garantiye gitti yazılım atıldı dendi hala... View Post

Arkadaşlar, daha önce de bu konuyla ilgili yardım istemiştim. Modemden kaynaklı dediniz olduğu zamanlarda modemi kapatıp açtım ama düzelmedi. İnternet... View Post