A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Sorun Ne Zaman Çözülecek Kamerayı Devre Dışı Bırakıyor Bu Güncelleme View Post
bazı yerlerde m34 sıkıntılı olduğunu söylediklerini gördüm doğru mu View Post
A54 5G'ye One UI ve Android güncellemesi ne zaman gelecek, yani tarih aralığı belli mi? View Post
Merhaba kaç senelik spam mesajlar geri geldi ve çok mesaj olduğu için silmek ölüm..toplu olarak nasıl silebilirim View Post
Oyun Oynarken Yada Şarj Sırasında Cihazlarımız Isınıyor. Kılıfların daha Çok Isıya Neden Olduguna Dair İddalar Var. Sizce Şarjdayken Ve Oyun Oynarken... View Post
A24 cihazım süperhızlı şarj olmuyor ve hiç tepki vermiyor adaptör ve kablosu orjinal Kablo ve adaptörü başka bir cihaz da deniyorum süper hızlı şarj... View Post
Selamlar.bir arkadaş a15 aldı.kutudan 6.1 ile çıktı.ama araştırdığına göre 6.0 ile gelmesi gerekiyormuş.yani kutusu açılıp kullanılmış şüphesi... View Post
Aga cihaz güzel de oyunlarda sürekli render hatası ,görsel bug falan oluyor gölgeler mor (dokusuz) gözüküyor garantiye gitti yazılım atıldı dendi hala... View Post
Arkadaşlar, daha önce de bu konuyla ilgili yardım istemiştim. Modemden kaynaklı dediniz olduğu zamanlarda modemi kapatıp açtım ama düzelmedi. İnternet... View Post
User | Likes Count |
---|---|
918 | |
738 | |
668 | |
426 | |
395 |
User | Count |
---|---|
52 | |
36 | |
35 | |