Oyunlardayken oyunu kapatmak için veya aşağı almak için iki kez kaydırmak gerekiyor, bunu kapatabilir miyim acaba öyle bir ayar nerde acaba bulamadım View Post
Oyunlardayken oyunu kapatmak için veya aşağı almak için iki kez kaydırmak gerekiyor, bunu kapatabilir miyim acaba öyle bir ayar nerde acaba bulamadım View Post
... View Post
.. View Post
Merhaba dostlar samsung a15 cihazıma One uı 8 gelmiş güncelleyeceğim ama bir sıkıntı varmı sormak istedim View Post
Samsung, Aralık 2025 güvenlik yamasını Galaxy cihazlarına dağıtmaya başladı . Bu ay, amiral gemisi bir telefondan ziyade orta seviye bir telefon öne... View Post
Merhaba arkadaşlar 1 senedir samsung A55 kullanıyorum pil süresi sizce yeterli mi düşük mü bazı kişiler 8 9 saat ekran süresi aldığını söyleyenler... View Post
Chrome yada Google da hiçbir şekilde izlediğim herhangibir filim vb. tam ekran olmuyo. Siyah kısım kalıyo altta ve üste ( genelde altta kalıyo). View Post
Merhaba, A56 cihazımda otomatik AOD’yi açtığımda, açıklamada belirtildiği gibi karanlık ortamda veya cebimdeyken otomatik olarak kapanmıyor. Örneğin... View Post
A16ya ne zaman gelir tahminleriniz nelerdir View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 20 | |
| 17 | |
| 15 | |
| 15 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 505 | |
| 502 | |