Merhaba cihazim SM-A546E/DS cihaza one ui 6 nasil kurarim türkiyede beta programinin olmadigini biliyorum. sideload veya başka bir şekilde... View Post
Merhaba cihazim SM-A546E/DS cihaza one ui 6 nasil kurarim türkiyede beta programinin olmadigini biliyorum. sideload veya başka bir şekilde... View Post
Geçen gün telefonumu yere düşürdüm ve alt kenarda kırılma meydana geldi kac liraya tamir olur View Post
TELEFONU 60HZ KULLANIYORUM VE BAZI UYGULAMALAR DERIN UYKU MODUNDA. AŞAĞIDA İKİ GÖRSEL VAR BİRİSİ OYUN OYNADIĞIM GÜN BİRİSİ OYUNSUZ. YORUMLARINIZ... View Post
Beyler 4gb ramda çalışabilcek hangi oyunlar var internetli gidip cand crush sağa demen😂 View Post
Durduk yere telefonun sesi kesiliveriyor. Uygulamadan çıkıp girince düzeliyor. Titreşimi açık kullanıyorum telefonu fakat titreşimde herhangi bir... View Post
Ya cidden yeter artık. Her telefon ısınır ama bu ısınma normal değil, Instagrama giriyorum 45 46 derece, cebime atıyorum 45 46 derece en sonunda... View Post
Telefon 1 aydır kullanıyorum sıfır aldım telefon aşırı derecede kasiyor instegram videolarını kasan telefon mu olur demeyin oluyor nasil düzelecek bu... View Post
A32 cihazımda bankacılık uygulamalarına kartımı okuturken ön yüzü nfc ile okutma işleminde hatw alıyorıum. bunu nasıl düzeltebilirim?NFC açıkve diğer... View Post
Eskiden bu kadar sonuç almıyodum çok şükür arttı View Post
Kameram 10x zoom yapabiliyor ve zoom'ladıkça kamerada piksel sayısı artıyor. Bu durum video veya fotoğraf çekerken kalitenin düşmesine sebep... View Post
User | Likes Count |
---|---|
353 | |
172 | |
159 | |
156 | |
140 |