A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
One UI Beta programına katılmak istiyorum siteden bakarak yapıyorum ama sitede denilen yeri bulamadım. View Post
Samsung şarj adaptörüm prize tam oturmadığı için gevşek kalıyor bazen şarj etmeyi durduruyor. Birde prize takıyorken kıvılcım çıkartıyor. View Post
Arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz. View Post
5000 mah a bataryaya sahip olanlar kaç saat gittiğini yazabilir misinzi View Post
A54 telefonum şarj olmamaya başladı. Sizde de bu durum var mı ve ne yapabilirim? View Post
Merhaba dostlar sam helper işe yarıyormu cihaza zarar verirmi indirmeyeceğim ancak merak ettim View Post
Herkese iyi akşamlar; Arkadaşlar benim cihaz 2022 a73 Ben gün içerisinde çok kullanmıyorum ama 2 ay önce felan biraz kurcaladım CSC ile oynadım SARJ... View Post
Samsung a23 telefonumu garantiye gönderdim bugün aradım telefonum ne durumda diye çünkü arayıp ya da bilgilendirici bir sms atmadilar. Ürün aldığım... View Post
Android 16 işletim sistemi alacak Samsung Galaxy cihazları hangileri?! Yardımcı olursanız sevinirim..... View Post
User | Likes Count |
---|---|
873 | |
784 | |
591 | |
309 | |
308 |
User | Count |
---|---|
24 | |
23 | |
16 | |