İyi akşamlar bir memnuniyetimi dile getirmek istedim. Garantisi devam eden Samsung A32 telefonumun pil durumu: yaşam kötü olarak gözüküyordu. Members... View Post
İyi akşamlar bir memnuniyetimi dile getirmek istedim. Garantisi devam eden Samsung A32 telefonumun pil durumu: yaşam kötü olarak gözüküyordu. Members... View Post
Nfc açamıyorum View Post
Bluetooth baglanrısında sıkıntı yasiyorum yakındaki cihazlara baglanamiyorum neden olur? View Post
One UI 5.1 update has been released for a71. View Post
Dünden beri telefonum çok ısınıyor içinde fazla uygulama falan da yok, patlayacak diye korkuyorum daha bir sene olmadı alali, ne yapabilirim bu durum... View Post
Arkadaşlar Android güncelleme indirildi 2gb civarında. fakat yüklemedim. indirilen dosya nerede ? dosya yöneticisinden heryere baktım yok. hatda play... View Post
A52s için düzgün çalışan Google Kamera var mı? 2022 Haziran ayından öncekilerin çoğunu denedim maalesef çok kötü çekiyor. View Post
Merhaba benim a51 telefonum kırıldığı ıçın geçici olarak eski telefonum s7 edge ye geçtim ama samsung account hesabında oturum açmak için şifre... View Post
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır s21fe kullanıyordum ama cihazı kaybetmem sonucu yeni bir cihaz ihtiyacı doğdu ve bütçe sınırlı A53 düşünüyorum... View Post
Arkadaşlar önceden samsung health adım sayısını gösterirken şimdi uygulamaya girerek görebiliyorum anca .Sizde de böyle mi ? View Post
Subject | Likes |
---|---|
16 | |
11 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
644 | |
339 | |
262 | |