A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba iyi akşamlar dilerim. A25 kılıfları A24e uygun mudur? Yardım eder misiniz? Şahsen ikisi de aynı inç olduğu için boyutlarınında aynı olacağını... View Post
Arkadaşlar tarayıcı olarak Google Chrom u mu yoksa Samsung İnterneti mi kullanıyorsunuz View Post
arkadaşlar a52 cihazımda android 14 var 13 e geri yüklemek mümkünmü acaba nasıl yüklerim teşekürler View Post
Garantiden telefonum işlem yapılmadan geldiği için başvurdum. Samsung yazdım firmaya ama mediamarktan aldığım için onun bilgilerini de yazdım. Ve... View Post
Bu android 15 bu cihazlara ne zaman gelir bunu alcakmi bu cihazlar ertelendi diyip duruyo google 6.1.1 gelmedi bile bu cihaza google 7 den bahsediyo View Post
Bazı kaynaklarda eSIM desteği olduğu yazıyor bazılarında da olmadığı yazıyor kafam karıştı.Ayarlarda gözükmüyor,A54 eSIM desteği var mı? View Post
A55 cihazı için pil kullanımı iyi mi sizce View Post
Çok havalı duruyo demi uygukama sisteme entegre edilmediginden tam kullanım sağlayamıyorum bide Türkçe dil paketi yok View Post
Şu a54 e artık bir güncelleme gelsin. Güvenlik yamasından sonra iyice zıvanadan çıktı. Yetkililere duyurulur View Post
Nasıl?3 haftalık cihaz View Post
User | Likes Count |
---|---|
879 | |
685 | |
525 | |
258 | |
246 |
User | Count |
---|---|
25 | |
22 | |