Ayıp Değilmi Kardeşim? Niye A26'ya Gidip Ai Koyuyorsunuz Benim A17ye Koymuyorsunuz İşlemciler Benzer Fiyat Aynı 26 Diyemi Koyuyonuz Ya? A26 Stüdyo... View Post
Ayıp Değilmi Kardeşim? Niye A26'ya Gidip Ai Koyuyorsunuz Benim A17ye Koymuyorsunuz İşlemciler Benzer Fiyat Aynı 26 Diyemi Koyuyonuz Ya? A26 Stüdyo... View Post
Bir Gün Gelecek UMUYORUM View Post
1 Depolama Ve Ram 6+128 8+128 8+256 8+256 Olanını Öneririm 8+128de Belki Alınır Ama 128+6dan Uzak Durun 2 Hız Hızlı (artık... View Post
Ful ev içi kullanım, sürekli batarya tasarrufu acık. View Post
★★★★★ Sen cihazına ne kadar odaklısın yeni teknolojileri takip edermisin yapay zekaya ilgi duyarmısın ? Her cümle 10 puan değerindedir yaptıklarını... View Post
Ürün kullanım bakımından güzel ama parmak izi okuyucu dokunmatik ekrana entegre bu konu tarafında yetersiz kullanımı etkiliyor klavyede... View Post
Bilmiyorum güncellemeden kaynaklı mı değil mi ama beni aradıklarında telefon çalmıyor ve aradığımda veya aramayı yanıtladığımda karşı tarafa sesim... View Post
1 Depolama Ve Ram 4+128 6+128 8+256 Depolama Ve Ram Olarak Sadece 256+8 İyi 2 Hız Hızı iyi exynos 1330 işlemcisi var 3 Ai Cts Akıllı... View Post
Bildiğiniz üzere A35'ten hangi modele geçilir diye soru açmıştım.Ben onu şu sebepten dolayı açtım hem bana da yardımcı olun.Şimdi ben A35'te... View Post