Ocak ayi guncellemesi geldikten sonra isinma ve kapanma sorunu yaşayan var mi a34 kullanlardan View Post
Ocak ayi guncellemesi geldikten sonra isinma ve kapanma sorunu yaşayan var mi a34 kullanlardan View Post
Hocamlar öncelikle selamün aleyküm, galaxy a12 den galaxy a36 ya geçmeyi düşünüyorum önerirmisiniz a36'yı malum cihaz fiyatlarından en uygunu f/p... View Post
Ses sembolü Android 15 te vardı şuan yok nasıl gelir Google sesle yazma butonu klavyede olan View Post
samsung klavye kullanıyorum kapanıp duruyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı birden bire oldu kapatıp açtım telefonu düzelmedi a34... View Post
Bu gönderimde Galaxy A16 cihazımdan gözlemlediğim deneyimlerimi anlatıcam Galaxy A16 almak isteyenler varsa bu gönderime bakarak bilgi sahibi... View Post
Yeniden güncelleme gelecek mi bu telefona View Post
Son 1 aydır hiçbir spor bildirimi now bar üzerinden gösterilmiyor onun yerine bunu gösteriyor View Post
A55 kullananlar kendi sonuçlarını paylaşabilir mi? View Post
Yapay zeka ve son teknoloji kameralar, Galaxy S26 Ultra’nın merakla beklenen lansmanını tanımlıyor. Teknoloji sektörü dikkatini, akıllı telefon... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1177 | |
| 821 | |
| 682 | |
| 560 | |
| 541 |
| User | Count |
|---|---|
| 60 | |
| 51 | |
| 39 | |