Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonum a30 galiba şarja takıyorum hangi tuşa basarsam basiyim açılmıyor eğer tuşa basarsam yuvarlak şey gidiyor 1 2 saniye sonra geliyor ne yapıyım... View Post
Bu zamana kadar kullandığım a serilerinden en çok a34 den memnun kalmıştım sizce a34 den a36 ya geçilir mi oyun performans videosunu izledim az önce... View Post
spigenden 600tl ye kılıf mı alsam yoksa 150tl lik normal kılıf mı çok kararsızım View Post
Note 9 Pro Galaxy A52 (Öncelikle Bu karşılaştırmada A51 kullanmak daha mantıklı, ancak elimde yok yapacak birşey yok. A52 9 Ay daha yeni o... View Post
Böyle bir hata. Veriyor telefonu nasıl kullanırım ve nası açabilirim ne yapmam lazim View Post
Bu konuda bilgisi olan var mı bilmiyorum ama Twitter dan da samsung Türkiye v.s etiketledim, bu durumu yazdım. Türkcell cevap verdi ama... View Post
A15 samsung Flaşı çalışmıyor yeni ürün View Post
Bir youtube içerik üreticisinin telefonu nasıl olur 😃telin hızında yavaşlama yok ,oyunlarda donmalar başladı o .Bu bir şikayet değildir.Daha... View Post
Görsel Kaynak: Shift Delete web sitesi Samsung, son olarak popülerGalaxy A54 modeli için dahaMart 2025 güncellemesini kullanıma sundu. Yeni... View Post
Arkadaşlar, Merhaba öncelikle A25 Kullanıyorum ve Ekran Yenileme Hızım 60Hz 60Hz'ye Almamın Sebebi ise 120Hz de aşırı hızlı Pil Tüketimi var +... View Post
Subject | Likes |
---|---|
35 | |
24 | |
23 | |
22 | |
19 |
User | Count |
---|---|
18 | |
18 | |
16 | |