A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galaxy storeda Eylül ayı %90 indirim kuponum var ancak kupon kodunu göremiyorum nerden bakıyoruz bu kupon koduna bir türlü bulamadim kullanamadim View Post
İyimi a35 5g View Post
Merhaba, a52 kullanıyorum bazı uygulamaların bildirim sesini özelleştirmek istiyorum fakat bunun ayarını bulamıyorum daha önce yapmıştım tekrar nasıl... View Post
Arkadaşlar telefonun garanti belgesini kaybettim servise gidersem ücret talep ederlermi? View Post
Ya bu samsung galaxy A35 ve A15 in benim bildiğim pembemsi renkte telefonları var ama Türkiyede sadece buz mavisi hali var pembesini nerden bulucam View Post
Bu uygulamadan göze iyi görünecek değil de gerçekten günlük hayatta işe yaracak özellik var mı View Post
Bu 6.1.1 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı View Post
a54 telefon için malum şarj kablosu var ama adaptörüm yok orijinal samsung şarj aletinin yorumları kötü olduğu icin almadım, type c hızlı şarj... View Post
A54 A35 A34 Arasında kaldım A54le A35 wifiya bağlandığında elde ısınıyor o hissi duyabiliyorum fakat elimi yakacak kadar ısınmıyorısınmıyor 36 - 37... View Post
Original topic:One UI 7 Sızıntıları Nereden Geliyor? Koca Şirket Sızıntıyı Engelleyemez mi?(Kişisel rastgele düzenlenmiştir...) X: Dostlar son... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1006 | |
705 | |
639 | |
620 | |
408 |
User | Count |
---|---|
52 | |
38 | |
36 | |