Normalde 6-7 saat civarında ekran süresi alıyorum ancak 1-2 gündür ekran süresi çok fazla azaldı sebebini de anlamadım yardımcı olur musunuz ? View Post
Normalde 6-7 saat civarında ekran süresi alıyorum ancak 1-2 gündür ekran süresi çok fazla azaldı sebebini de anlamadım yardımcı olur musunuz ? View Post
Arkadaşlar telefonda konuşma süresini nasıl kapatabilirim 1 saat olunca otomatik olarak kapanıyor sizde de oluyo mu View Post
Arkadaşlar A51 2 sene daha kullansam benim telefon kasma veya donma yapar mı? Değiştirmek istiyorum ama benim beğendiğim telefonlar A53 A73 birde S22 View Post
her bildirim geldiginde telefon titreşiyor çok sinir bozucu oluyor böyle. Kapatmak istedigimde otomatikmen açılır pencere de kapanıyor. Sadece... View Post
Arkadaşlar buds 2 kulaklığım werableye bir türlü bağlanmıyor çalışmıyor sıfırladım kaldırdım ama olmuyor View Post
Arkadaşlar sizce değermi A52 Den A54 Geçmek 5500 tl veriyor değişim kampanyasında View Post
A11 kullanicisiyim android 12 guncellemesinden sonra telefonumdaki uygulamalar,oyunlar ve 3. Parti yazilimlar. Ayarlar kismindaki tam ekran bolumunde... View Post
Trendyolda baktim saticiyla konustuk 1.5 metre diyor doğru gercek mi normal mi... bu isimde şarj aleti samsung ta20 fast charge 15w travel... View Post
Subject | Likes |
---|---|
17 | |
11 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
622 | |
371 | |
273 | |