Galaxy a73üm var ve 2 haftadır ghost touch yapıyor başkalarına fotoğraf mesaj yolluyor sürekli geri ve kapatma tuşuna basıyor alalı 1 yıl oldu ve kötü... View Post
Galaxy a73üm var ve 2 haftadır ghost touch yapıyor başkalarına fotoğraf mesaj yolluyor sürekli geri ve kapatma tuşuna basıyor alalı 1 yıl oldu ve kötü... View Post
Telefonu sifirlamak batarya perfonmasina gercekten etki ediyor mu sifirlayip sure artti diyende var degisiklik olmadi diyende var... View Post
Merhaba bir sorunum var Ekran süresi sürekli olarak buga giriyor bunu nasıl düzeltebilirim yoyunlarınız için şimdiden teşekkürler View Post
Artık şarj bitsin oyundan çıkayım diye dua etmeye başladım. Sizce nasıl? Tüm ayarlar sonda ve ekran parlaklığı %79 açık. View Post
NOT : BU SÜRÜM TR SÜRÜMÜ DEĞİL VİETNAM SÜRÜMÜDÜR Bu şekilde değişik fotoğraf çekiyor. Ve her çekişte nerdeyse aynı Fotoğrafta esneme var... View Post
Benim telefonum a04s one ui 6 ne zaman güncelleme gelir hemde bir soru daha samsung one ui 6 Türkiyeye geldi mi? View Post
Arkadaşlar merhaba Samsung Galaxy A71 kullanıcısıyım ve telefonumda son günlerde ekranında oluşan morumsu izler **bleep** ettim. Saat göstergesi olsun... View Post
Popüler Samsung modelleri nihayet Android 14 güncellemesi alıyor! Samsung Galaxy A73 5G ve A14 5G modelleri, stabil OneUI 6.1 tabanlı Android 14... View Post
Arkadaşlar birkaç gün önce üstte vol LTE yazan bir simge çıktı aramalarda hd+ felan yazıyor üstte ben bunu nasıl kapatacam View Post
User | Likes Count |
---|---|
360 | |
304 | |
210 | |
183 | |
180 |
User | Count |
---|---|
49 | |
48 | |
31 | |