Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung A24 telefonumu alalı 1 yıl oldu ekrana bazı mobil oyunları oynarken mesela nişan alma gibi yani basili tutarken elimi hic kibirdatmasam bile... View Post
Amoled Ekran Bu senede olması gerçekten çok iyi hala cayır cayır a serisi olmasına rağmen :) View Post
?? View Post
Bu da 2 saat mobil veri + Youtube Müzik kullanımındaki performansı Sosyal medya veya Youtuba çok yüklenmeyince baya **bleep**... View Post
Bence 2015 View Post
Slm Samsung A23 telefon kullanıyorum. 2 gündür telefona girmesem dahi ekrana surekli reklam geliyor ve telefonu kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor... View Post
10 Üzerinden puan vericem sizde benimkine puan verin.. View Post
Daha önceden indirip denemiş olduğum bir oyunda bu sorunla karşılaşmıştım. Anladığım kadarıyla oyun sadece vulkan ile çalışıyor. A55'te bu yok mu... View Post
Açık olmalı mı View Post
Sizce nasıl? Konum açık Wifi mobil veri birlikte açık Güç tasarrufu kapalı View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
26 | |
25 | |
18 | |
17 |