Telefonu güncel tutan bir insanım eski güncellemelerde kilit ekranında çökme hataları vardı kendimde yaşıyordum haziran güncellemesi ile kilitte ekran... View Post
Telefonu güncel tutan bir insanım eski güncellemelerde kilit ekranında çökme hataları vardı kendimde yaşıyordum haziran güncellemesi ile kilitte ekran... View Post
Samsung yazılım ekibi sizden bir ricam var beni kırmayın Samsung mesajlar uygulamasını güncelleme ile kaldırın Google mesajlar ile yoluma devam... View Post
Arkadaşlar a50 ile a51 in pilleri 4000 mah ama boyut olarak voltaj olarak aynılar mi a50 nin pilini sokup 51 e takabilir miyiz acaba View Post
Samsung a53 telefonum tv lg wifi direct ile ekran yansıtma yapmak istiyorum tv telefonu goruyor seciyorum telefona onay geliyor kabul ediyorum ekran... View Post
Arkadaşlar ben A53 alacam ama öncelikle memnun musunuz kaç saat dakika doluyor kasma donma veya ısınma var mı merak ettim almadan önce bir sorayım... View Post
Cihaz onarım iade değişim için samsung yetkili servisi varmi View Post
Beyler cihazı alalı 2 ay oldu 2 aydır Hard reset atıyorum çünkü donuyor cihaza sürekli Hard reset veya fabrika ayarları en fazla neye zarar verir veya... View Post
İos üzerinde resim üzerine basılı tutarak wpden sticker haline çevirip atabiliyoruz bu bize gelecek mi? View Post
A23 de ve A33 de genshin impact pubg mobile new state e football 2023 destekleniyormu View Post
Bu özelliği tamamı ile kapatmak istiyorum nasıl yapacağım bunu Samsung A34 5G View Post
User | Likes Count |
---|---|
249 | |
197 | |
191 | |
156 |
User | Count |
---|---|
111 | |
33 | |
30 | |
21 | |