Samsung ve xiaomi için View Post
Samsung ve xiaomi için View Post
Lan Adam resmen Bak benim babam parmak izlerimin aynı Beyler pozitif bizim kan bağımız aynı ve nasıl bir şekilde açıyorsa yazımın ismi Samsung Galaxy... View Post
Cihazı alalı daha 1 yıl bile olmadı ama bu parmak izi sensörü yanıt alınamıyor diye bildirim gelmeye başladı test yaptım yanıt yok telefonun düşmesi... View Post
Ping nasıl düşürülür? Birde rami boş tutmak için hangi ayarlar yapılmalı? View Post
Merhaba arkadaşlar daha önce de bunun için gönderi paylaştım sitede kimse yardımcı olmadı a36 serisini kullanan arkadaşlar güvenli klasöre erişim... View Post
Geç bile kalındı ama sonunda google mesajlar uygulamasına çöp kutusu özelliğini getirmiş artık mesajları silseniz bile çöp kutusuna taşınacak... View Post
A24 kullanıyorum, Android 16 güncellemesi geldiğinden beri parmak izi okuyucum düzgün çalışmıyor. Telefonu yeniden başlattığımda bir yada iki kere... View Post
One UI 8.5 Samsung Hava uygulamasının APK'sındaciddi yenilikler mevcut. Ayrıca kasma sorunuda tamamen düzeltildi. Yakında sizlerle paylaşacağım. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 424 | |
| 365 | |
| 292 | |
| 237 | |
| 231 |