A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Daha önce hayatımda hiç denemediğin bir şey bu bi beni smart thingse yönlendiriyor bi beni başka yere yönlendiriyor adres falan istiyor bir şey... View Post
Merhaba cihazı alalı 6 ay olmadı 2 günde bir telefon kendi kendine basıyor açıp kapatınca düzeliyor çok can sıkıyor bu durum çözümü nedir ekran... View Post
Eylül yaması Türkiye cihazlara geldi. Yüklemeniz tavsiye ederim View Post
A serisine teselli güncellemesi gelmeli bence View Post
Arkadaşlar güncelleme gelmiş bulunmakta (Güncelledim) Ama her hangi bir zararı varmı? View Post
Telefon konuşmalarında arada sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor ya da hiç gitmiyor her zaman yapmıyor çoğu şeyi denedim ama sorun şuanlık... View Post
Bixby asistanı türkçe dil desteğiyle kullanabiliyor muyuz bir türlü bulamadım View Post
6.1.1 güncellemesi a55 e gelicek mi yoksa sadece s serisine mi geliyor ve gelicekse tahmini bir tarih var mı ? View Post
2021 de kız bir samsung sam asistanı olacaktı ne oldu? View Post
Arkadaşlar Samsung A55 128gb kullanıyorum sadece WhatsApp, e-posta ve belge amaçlı çektiğim fotoğraflar için kullanıyorum. Ama gün içinde yoğun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1002 | |
899 | |
775 | |
634 | |
462 |
User | Count |
---|---|
53 | |
40 | |
36 | |