Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Tek 1 hesabım olmasına rağmen hesabım güncelleme almıyor herkese Meta AI gelmiş not kısmına özellikler ve reels yerinde arkadaşların beğendiklerini,... View Post
A56 için Atatürklü kılıf bulamıyorum bilen var mı ama silinmeyecek kaliteli olması lazım ben bi türlü bulamadım View Post
Samsung a15 one ui8 ne zaman gelecek View Post
Arkadaşlar Samsung Galaxy A16 için One UI 8.0 artık hazır güncelleme en yakın zamanda gelicektir... View Post
Merhaba arkadaşlar otomatik yeniden başlatma'yı açtım sizce hep açık kalmalı mı? Bir sorun çıkmaz ise bazen uygulamalar kullanılmıyor diye çıkıyor... View Post
Samsung a24 View Post
Merhabalar, elimde 1 adet Galaxy A56 5G kılıfı var, Samsung kılıflarda şunu farkettim, kılıflar 4-5 kez telefondan çıkarıp taktıkten sonra ses kılıf... View Post
bu Gün yine teste girdi View Post
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 10 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |