Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
astrofoto çekmek istiyorum da iso, pro mod ayarları verme şansınız var mı View Post
Merhaba 2 gün önce aldığım samsung galaxy a55 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum hat operatörümü aradığım da sorunun cihazdan kaynaklandığını... View Post
Nasill View Post
Arkadaşlar Spotify gibi şarkı indirmeden dinleyeceğim reklamsız parasız bir uygulama varmı önerir misiniz View Post
Şarj aleti prize takılı değildi kabloyu telefona taktım 2 saniye sarj olmaya başladı annemdede oluyo aynı durum neden acaba View Post
One ui animasyon ekran için son sürüm hangisi bilen var mı View Post
Samsung Galaxy A24 cihazlarına ONE UI 7.0 gelecek mi? Güncel işletim sürümü 6.1. View Post
Merhaba arkadaşlar antutu benchmark test ettim ama ufs 2 imiş View Post
Yardımcı olurmusunuz acaba yardımcı olana çok dua edecem View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
21 | |
21 | |
20 |