Samsung A72 ve A53 telefonumuzda ekranda ikon izleri var. Telefonlar 4 aylık olmasına rağmen bu izler amoled yanığımı olarak mı geçiyor ? Başka bir... Gönderiyi Göster
Samsung A72 ve A53 telefonumuzda ekranda ikon izleri var. Telefonlar 4 aylık olmasına rağmen bu izler amoled yanığımı olarak mı geçiyor ? Başka bir... Gönderiyi Göster
Odin İle Twrp Atcaktım İlk başta bootloader kilidini açtım Oem kilidi Sonra sıfırladı cihaz kurdum cihazı Sonra download moda aldım Odinden... Gönderiyi Göster
Galaxy A51'de Kamera uygulamasının verilerini sıfırladım. Sonradan eksik bir kamera modu olduğunu **bleep** ettim. Eskiden ekranda bir düğmelik... Gönderiyi Göster
Samsung A71 telefonumun desenini unuttum şuanlık parmak iziyle açıyorum. Desen hakkında ne yapabilirim Gönderiyi Göster
Sizce iyi mi bu durum Android 13 te Gönderiyi Göster
İki gün önce aldığım telefonumda ekrana dokunulunca üst kısımda çizgi çizgi dalgalanmalar oluyor. Yaşayan var mı bu durumda ne yapmalıyım Gönderiyi Göster
Böyle bir sorun yaşayan var mı? Gönderiyi Göster
Merhaba cihazım daha 1 haftalık 5000mah batarya var sanırım ben bu cihaza M30s ten geçtim onda da 6000mah batarya vardı diye hatırlıyorum bu cihazda... Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar geliştirici seçenekleri pencere animasyonu ölçeği geçiş animasyonu 0,5x yapmak istiyorum batarya zarar verir mi? Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
826 | |
388 | |
281 | |
272 | |
190 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
69 | |
60 | |
48 | |