Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Merhaba titreşim çalışıyodu 3 gündür çalışmıyor titreşimini kapatım açtım ama sorun düzlemdi View Post
Fazla oyun oynandığından dolayı bu ekran süresi çıktı. View Post
indirim ne zaman gelecek yada sıfır satan falan var mı View Post
Cihaz: Galaxy A16 View Post
A56 aldim pubg 60 fps hayal kırıklıgı 90 fps olurmu? View Post
Arkadaşlar ben buds 3 kulaklığımın orijinal kablosu ile galaxy a73 telefonumu şarj etsem sıkıntı olur mu bir denedim şarj etme surelerini aynı verdi View Post
Peki ya, bizim neyimiz eksik. (: 90 HzBluetooth: açık Konum: açık Senkronizasyon: açık Full Wi-fi Gün boyu toplam ekran süresi View Post
90 hz konum 7/24 açık 8 saat dışarıda(boşta olduğu zamanın çoğu) 7 saatin altında süre almıyorum 7 saatin üstünde değişiyor one ui 8 ile sizce bu... View Post
selam ben telefonu ayarlarken quick panel'de boyle bir sorunla karşilaştim bu normal'mi?(telefon modelim Samsung A55) View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 465 | |
| 434 | |
| 406 | |
| 396 |