Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
A15 icin oneui8 ne zaman yayinlanacak bi bilgisi olan varmi View Post
Şarzı 100 sabah 8 den beri bu saate aktif kullandım sizce nasıl ? +bluetooth açık sürekli saate bağlı +müzik dinledim araçtan +mobil... View Post
2023 mayısta aldığım A12 nacho 2024 haziranda işlemcisi yandı, arızalandığı ilk zaman işlemcinin oldugu yer ateş gibi olmuştu tâki pil bitene... View Post
Teli salladığımda içinde batarya sallanıyor bu normal mi? İlerde bir sorun olur mu? View Post
6 7 ay önce A16 cihazına geçmiştim ve deneyimlerimi galaxy A16 ya geçmek isteyen arkadaşlar varsa okumasını isterim Batarya 🔋 ★ Orta... View Post
arkadaslar google haritalari actigimda gps acik 3g acik açik alandayim ama nedense mavi nokta yerinde durmuyor bi sağa bi sola sizdede ayni durum... View Post
Samsung a06 kablosuz şarj ve nfc calışmıyor View Post
Yagmur sesi olsa guzel olurdu neden yok yanlis bilmiorsam xiaomilerde vardi yagmur yagma sesi vardi View Post
ikisini karşılaştırınca buds 3 daha iyi ve daha ucuz buds 3 type c ile şarj oluyor mu acaba sizce ne almalıyım buds 3 daha iyi gibi geliyor View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 449 | |
| 361 | |
| 338 | |
| 331 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 5 |