A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Notifiy update sitesinde aldı olarak görünüyor ama gelmedi View Post
Hiç Batarya Değiştirmedim Bu Arada. Servis Yüzü Görmedi Telefon View Post
Herkese selamm✨️ Biliyorsunuz dün annem bana doğum günü hediyesi olarak almıştı bu cihazı söylemiştim zaten. Cihaz daha 1 günlük 1 gündür kullanıyorum... View Post
Tableti gayet güzel gören bilgisayarımdan Phone link uygulaması telefonumu görmüyor. Mobil cihazlar bölümünde görünüyor ama Phone linkte asla... View Post
Bu ne anlama geliyor ? View Post
Google fotograflar kullanmaya başladım samsung galeriyi devre dışı bırakma yada silme şansımız yok mu View Post
Merhabalar aile halkına A15, A24 ve Redmi Note 13 arasında kaldık. Toplam bütçe 10bin lira. Mevcut fiyatlarda üstünde bir cihaz almak pek... View Post
Arkadaşlar, kullanıcılar Bixby ve Galaxy AI Türkçe dil desteği istiyorlarsa bunu tabii ki Galaxy Members'ta da paylaşacaklar. Samsung... View Post
Hepsiburada dan 28 ağustos da Samsung A25 telefon aldım. Daha öncesinde Xiaomi Redmi Note 8 pro kullandım 4 sene boyunca. Fakat kasmaya başlayıp pili... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1001 | |
860 | |
646 | |
544 | |
436 |
User | Count |
---|---|
52 | |
36 | |
36 | |