Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post

Arkadaşlar Gündelik işler , sosyal medya ve arada oyun oynamak için hangi cihazı önerirsiniz A36 5G Mİ yoksa A56 5G Mİ ?       View Post

a55

bazen şifreyi girdiğimde ya da parmak izi okuttuğumda direkt bu düzenleme ekranı çıkıyor başka bir yere yanlışlıkla basıyor muyum anlamadım nasıl... View Post

https://youtu.be/kLS5Cg_yNdM?si=q6V2NzevVgRHcNwO   dostlar bu video şarj etme ile ilgili tüm soru işaretlerine cevap veriyor izlemenizi şiddetle... View Post

Bana biri Google dan filim veya dizi izlerken navigasyon çubuklarının olduğu yer tam ekran olmuyo beyaz bir kısım kalıyo bunu nasıl düzeltebilirim.  View Post

Bazı kişiler gelmeyeceğini söylüyor 6 yıl yazılım güncellemesi alacağını söylediler heilo g99 olduğu için güncelleme gelmezse bu tam bir para tuzağı... View Post

Benim tel Pil döngü sorun var nasıl olacak Pil sağlığı 99 döngüsü 1100148 oldu View Post