Samsung Galaxy A52s Android 14 Tabanlı One UI 6.0 Güncellemesi Aldı!Samsung, Galaxy A52s için Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini yayınladı.... View Post
Samsung Galaxy A52s Android 14 Tabanlı One UI 6.0 Güncellemesi Aldı!Samsung, Galaxy A52s için Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini yayınladı.... View Post
Güncellemedeki ekran yanığı problemi çözüldü mü View Post
Arkadaşlar telefonun garanti süresi bitmeden servise gidip ücretsiz şekilde pil değişimi yaptırabilir miyim? View Post
Önceden pil durumu iyi yazıyordu şimdi normal yazıyor güncellemeyle mi değişti yani iyi yerine normal yazması yoksa benim batarya mı eskimiş ondan... View Post
Telefonum ilk önce şarj alma problemi verdi. Farklı şarj aleti denedim olmadı. Arada şark aldı almadı uğraşırken telefonu kapatıp açınca uçak modu... View Post
A23 cihazım var 8 9 aylık hiç düşürmedim sarj aleti kutudan çıkan sarj aleti değil ama orijinal epta800n modelini aldım sanırım arada sarja takıyorum... View Post
Ekte görüldüğü üzere one uı 5'te kırmızı çizgi olarak betimlediğim bir yarı saydam yatay navigasyon çubuğu vardı one uı 6 ile ortadan kayboldu bu... View Post
Uygulamayı pek. Bilmiyorum kullanmayı g üncelleme gelmiş mi anlamadım View Post
bu tarihler türkiyeye geçerli mi? Bunlar View Post
User | Likes Count |
---|---|
432 | |
286 | |
274 | |
220 | |
210 |
User | Count |
---|---|
46 | |