Telefonu şarja takmama ragmen sarj olmuyor sadece kabloyu takip yeniden baslattiktan sonra sarj oluyor View Post
Telefonu şarja takmama ragmen sarj olmuyor sadece kabloyu takip yeniden baslattiktan sonra sarj oluyor View Post
Ben bu telefonfan artik cok sıkıldım hani ilk aldigimda boyle degildi son zamanlarsa iyice milletden şarj aleti dilenmeye basladım çok net bi bunu... View Post
Pubg mobile,video,müzik vs dinlemek için hangi model önerirsiniz?Bütçe 4,5 bin civarı samsung View Post
KNOX sayacı kaçıncı sayımda tamamen kitliyor? Şuanda 3 e kadar geldi ama hala 0x1 durumda View Post
A34 cihazimin makro kamera lensi dustu tum sey beni bulur zaten komedi olan hadi anlarim ekran kirilir batarya siser degistirilir de lens niye dusuyor... View Post
Neden game booster + uygulamasını kullanamıyoruz gaming hub hiç bir işe yaramıyor View Post
İyi akşamlar Members ailesi tüm İslam aleminin miraç kandili mübarek olsun hayırlı kandiller View Post
Merhaba Arkadaşlar Benım Samsung A56 5g Cihazım Var depolama ekran görüntüsü gibi normal mi yoksa çok mu yer kaplıyor bilgi alabilir miyim View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1023 | |
| 730 | |
| 530 | |
| 511 | |
| 504 |
| User | Count |
|---|---|
| 49 | |
| 44 | |
| 32 | |