1 yıl sonra yine aynı sorun Bu sorun telefonu yeniden başlatınca düzeliyor fakat merak ettiğim konu bu sorunu ben dışında yaşayan var mı?... View Post
1 yıl sonra yine aynı sorun Bu sorun telefonu yeniden başlatınca düzeliyor fakat merak ettiğim konu bu sorunu ben dışında yaşayan var mı?... View Post
Tam beş defa servise gitti arıza yok diyorlar şebeke donma ses kesilmesi ve medya kalırken devam ediyor.git tüketici haklarına şikayet.et diyorlar... View Post
Samsung Internet'e girdiğimde tüm yer imlerimin, bookmark bar hepsinin silindiğini gördüm. Telefonumun ayarlar kısmından bildirim geçmişine... View Post
Vietnam sürümünü kurdum yarın gün içinde daha fazla test edip türkiye sürümü gelene kadar sabredebilirsem artısını eksisini paylaşırım . NOT : Çok... View Post
Az önce android 14 one uı6 güncellemesini yaptım arkadaşımda s22 var ona gelmemiş güncelmiyiz de her iki telefon için 7 aralık 7 ocak a24 7aralık 10... View Post
Samsung a10 guncelleme ne zaman gelecek View Post
Arkadaşlar arkadaşım s23 aldı ve kameraları 50mpde sabit fotolar çektik sonuç olarak 2 kamerada aynı kalitede tek şey zoom yapıldığında s23ün en uzak... View Post
Benim cihazim a34 yeni 6 aylik cihaz ama iki gun once nem algilandi hatasi verdi temizledim herseyi yaptim ama hata silinmiyor ne yapmam gerekiyor... View Post
Arkadaşlar telefonun tüm ayarlarını sıfırladım ( önceden yedekledim) sonra geri yükledim ondan sonra burda bazı simgeler kayboldu ve geri... View Post
Arkadaşlar Samsung One ui 6 ile gelen ekran yanığı şikayetlerini göz önüne alarak ekstra bir güncelleme yayınladı mı? Yani One ui6 büyük güncellemesi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
337 | |
289 | |
184 | |
181 | |
170 |
User | Count |
---|---|
47 | |
46 | |
31 | |