cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Tam beş defa servise gitti arıza yok diyorlar şebeke donma ses kesilmesi ve medya kalırken devam ediyor.git tüketici haklarına şikayet.et diyorlar... View Post

Samsung Internet'e girdiğimde tüm yer imlerimin, bookmark bar hepsinin silindiğini gördüm. Telefonumun ayarlar kısmından bildirim geçmişine... View Post

Vietnam sürümünü kurdum yarın gün içinde daha fazla test edip türkiye sürümü gelene kadar sabredebilirsem artısını eksisini paylaşırım . NOT : Çok... View Post

Az önce android 14 one uı6 güncellemesini yaptım arkadaşımda s22 var ona gelmemiş güncelmiyiz de her iki telefon için 7 aralık 7 ocak a24 7aralık 10... View Post

Arkadaşlar arkadaşım s23 aldı ve kameraları 50mpde sabit fotolar çektik sonuç olarak 2 kamerada aynı kalitede tek şey zoom yapıldığında s23ün en uzak... View Post

Benim cihazim a34 yeni 6 aylik cihaz ama iki gun once nem algilandi hatasi verdi temizledim herseyi yaptim ama hata silinmiyor ne yapmam gerekiyor... View Post

Arkadaşlar telefonun tüm ayarlarını sıfırladım ( önceden yedekledim) sonra geri yükledim ondan sonra burda bazı simgeler kayboldu ve geri... View Post