Galaxy Themes de gezinirken birçoğu kullanıcının denemek istediği pofuduk simgeler Galaxy Themes de (Ücretli 41,85₺)) Reklam değildir. View Post
A56 5 g kullaniyorum sanirim islemciyi hâla optimize etmemisler "bazı" oyunlarda fps kısıtlaması var kotu islemcide degil aslinda ama islemci... View Post
A546EXXSGEYK7/A546EOJMGEYK7/A546EXXSGEYK7 daha kasımda yaptıkları test yaması var, ama EYL7 gelir her halde View Post
optimizasyonda güncelleyin diyor guncelleye bastigim zaman ise yaziliminiz guncel diyor ne yapabilirim View Post
Net sesleri severim merak ettim açma yolu var mı nasıl açılıyor View Post
Telefonum Galaxy A16 bugün Android 16 ONE UI 8.0 güncellemesini yaptım ve telefon son sürümde ama linux terminalinde sıkıntı var İşte böyle... View Post
Arkadaşlar merhaba Samsung a 56 telefon aldım çok memnunum ancak bugün telefonu salladığımda kamera tarafından tık tık ses geldiğini **bleep** ettim... View Post
Bikaç gün öncesine kadar iyidi ama şimdi arka kameranın flaşını kameradan normal şekilde açtıgım zaman yanmıyor fener açılıyor ama fotograd ve video... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 17 | |
| 17 | |
| 15 | |
| 15 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 514 | |
| 491 | |
| 487 | |