Cihazdan Baya Memnunum Hiç Garantilik İş Olmadı Pili Hala Çok Çok İyi Bi Ara Optimizasyon Sorunu Vardı Genel Olarak Şuan Oda Yok Ekranına Bayıldım... View Post
Cihazdan Baya Memnunum Hiç Garantilik İş Olmadı Pili Hala Çok Çok İyi Bi Ara Optimizasyon Sorunu Vardı Genel Olarak Şuan Oda Yok Ekranına Bayıldım... View Post
• Tamamen Mobil veri• 7/24 açık VPN• 90hz• Açık tema•One UI 8(custom)•Pil Döngüsü : 1000Sınırsız youtube ve netflix paketine sahip olduğum için veri... View Post
Güzel bu arada View Post
Mevcut kurulumum bayadır böyle daha sade kurulum önerisi verecek olan var mı duvar kağıdı önerilerine açığım telefonum a 56 View Post
Selamlar herkese, geçen gün taksitle aldığım A36 elime ulaştı fakat ilginç bir biçimde kurulumdan sonra ısı sorunu çözülmedi ana ekranda bile hemen... View Post
Gerçekten sıkıcı bir durum parmak izi sensörü algılamıyor direk çalışmıyor daha önce elim kirli iken bir çok kez denedim reddetmişti sanırım fazla... View Post
Samsung tab a8 tabletimi sarja koyunca "dolmasına 13 saat kaldı" gibi absürt bi saat söylüyor ve gerçekten de çok yavaş doluyor. Şarj 20... View Post
Her iki cihazın maksimum zoom performansı bu şekilde. Poco X8 Pro'nun sensörü çok eleştiriliyor gördüğüm kadarıyla ama fotoğraflar gerçekten... View Post
Tum a16 ların en iyisi cıktı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 438 | |
| 246 | |
| 240 | |
| 176 | |
| 136 |
| User | Count |
|---|---|
| 30 | |
| 26 | |