cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582

Merhaba arkadaşlar.Uygulama satın alma sürecinde, tanımlanan kuponları kullanamıyorum. Neden olduğunu veya nasıl kullanılabilir olduğunu bilen var... View Post

Yanlışlıkla güvenli modu açtım sonra kapattım ve duvar kağıtlarım silindi **bleep** sorun yok ama yeni duvar kağıdı koyduğumda aşırı saçma bir şekilde... View Post

Arkadaslar turkiyede satmayan bir markanin telefonunu sahibinden.com uzerinden almak mantikli mi? Siz olsaydiniz alir miydiniz? Fiyat 14500 k faturasi... View Post

Aklımda iPhone 13 var 33 bin tasarımı ve yazılımını beğendiğim için iPhone 13 geçmek istiyorum uygun fiyatlı diye birde 33 bin, iPhone 16e duyduğum... View Post

A54

Beyler a serilerinde en iyi ekran süresi veren model hangisi? View Post