Bozuldu sanırım Gönderiyi Göster
Bozuldu sanırım Gönderiyi Göster
CIHAZIMA BOYLE BİR UYARI GELDİ CIHAZI SARJ A TAKTIGIM DA SARJ EDER GIBI YAPIYOR AMA SARJ ALMIYOR. Gönderiyi Göster
Daha önce Facebook grupta herhangi bi grup sectigimde ana ekrana ekle seçeneği çıkıyordu şimdi bulamıyorum bilgisi olan veya bunu yapabilen varsa... Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar a51 android 13 almayacakmış galiba herkes öyle diyor android 13 alır almaz güncellemek istemiyorum çok merak etmiyorum açıkçası Gönderiyi Göster
Piliniz tekrar ısındığında bu durum düzelecektir yazıyor arkadaşlar bir anda bataryayı birşey olacak sandım bu arada şarj 100 dolduktan sonra... Gönderiyi Göster
Selamlar arkadaşlar. Bugünün test durumlarını inceledim bakalım neler var. Galaxy A01 Mart Yaması Yayınlandı A01 için normal olmayam şekilde... Gönderiyi Göster
Telefona güncelleme gelmeden güvenli bir şekilde kendim güncelleme yükleyebilir miyim Gönderiyi Göster
Kac dakika kaldığı gostermiyor Sonra %8-9 gecince kac dakika oldugu gosterdi acaba adapter ters taktim ondanmi oldu yada adapterde sıkıntı mı var... Gönderiyi Göster
NOT: Bu gönderi bir hata raporu gönderilip yetkili birinden alıntı yapılıp yardım amaçlı gönderilmiştir. Konu olduğu gibi donma sorunlarının... Gönderiyi Göster
Bi kaç kişi androod 12 de sorun yaşamış, donma sorunları gibi. Yakında benim telefonumuda gelcek var mıdır bi öneriniz? Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
731 | |
465 | |
453 | |
326 | |
296 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
110 | |
48 | |
47 | |