A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung Özür Diledi?(kriz devam ediyor...) https://www.donanimhaber.com/samsung-ozur-diledi-teknoloji-devindeki-kriz-devam-ediyor--182846 Epic Games... View Post
Merhaba arkadaşlar arayan kişiyi bildir veya oku dediğimde ve şarj tam dolduğunda bildir dediğimde bildirimleri İngilizce yapıyor beni arayan kişiyi... View Post
Ben kulaklık olarak qcy t13 anc modelini kullanıyorum ve kulaklığın ikisini taktığım zaman bir süre sonra ses kesilip bluetooth u kapatıyor sürekli ve... View Post
Bu aralar sürekli teste giriyor View Post
A23 telefon için neden uygun değil. Zaten elle tutulur doğru düzgün bir promosyon yapmıyorsunuz. Olanida kullanamıyoruz. View Post
A54 5G hindistan da ekim güncellemesi teste girdi View Post
Eylül güncellemesi aldı View Post
Bugün otobüs simülatör oynerken yanlışlıkla reklama tıkladım ardından çıkmak için nagivasyon haraketini yapınca telefon aniden tamamen durdu... View Post
Az önce güvenlik güncellemesi aldım ve aklıma bir soru takıldı yazılım güncellemeleri ve güvenlik güncellemesi ne sıklıkla yapılıyor? View Post
User | Likes Count |
---|---|
903 | |
677 | |
590 | |
260 | |
229 |
User | Count |
---|---|
24 | |
19 | |
16 | |