A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Sabah saat 6.30 da şarjdan çıkardığım telefonumdan ekran açık süresi 7 .10 saat aldım nasıl sizce bu değer iyi mi arkadaşlar View Post
Telefonu alalı daha 2 hafta oluyor ve sürekli kendi kendine kapanıyor. Telefonu sıfırlamama rağmen sorun çözülmedi. Ne yapmam gerekir? View Post
Samsung Galaxy A71 Telefonumda silik bir şekilde uçak modu görünüyor ve arama yapamıyorum mobil veri kullanamıyorum.Bu sorun öncedende oldu telefonumu... View Post
Klasör sifremi unuttum nasil kurtarabilirim View Post
Arkadaşlar merhaba,Telefonum A54 5G.Biliyorsunuz ki artık Snapchat android uygulamasında da geniş açı kamerası var.Ama bende yok.Varmıdır bir... View Post
A55 A54 veya A35 tercih etmeyi düşünüyorum hangisi olmalı? Çoğunlukla oyun ve youtube kullanıyorum View Post
A54' kamera lensi çizilir mi lens koruyucu kullanmaya gerek var mı kendi camı çizilir mi View Post
Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve orta segment kategorisinde önemli bir oyuncu olması beklenen Galaxy A56’nın Geekbench... View Post
Çok garip 😅 View Post
Pil tüketimi normal mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
877 | |
689 | |
530 | |
309 | |
254 |
User | Count |
---|---|
24 | |