Android 15 ve one 7.0 ile simgeler değişti bakalım ilerde Android 17 one 9 Android 18 one 10 Android 19 one 11 Android 20 one 12 Android 21 one 13... View Post
Android 15 ve one 7.0 ile simgeler değişti bakalım ilerde Android 17 one 9 Android 18 one 10 Android 19 one 11 Android 20 one 12 Android 21 one 13... View Post
Problemi buldum telefoncuyu da sordum uyumsuzluktan dolayı ekran yansıtma telefonu kilitliyormuş televizyon da aynı bu durumdan dolayı tv 2020 model... View Post
İnstagram niye bu kadar arka planda kullanıyor bilen var mı arada önemli mesaj geldiği için uygulamayı derin uykuya almıyorum. View Post
Arkadaşlar benim telefonumda şarkı filan dinlerken ses kesik kesik grliyor tık tık diye kesiyo şarkıyı neden olur bilen varmı şimdiden sağolun View Post
Oyunları kaldırmıyo gibi telefon calmaya baslayınca ekran sonradan geliyor , ben arama yapcamda 2 3 saniye geçten arıyo herseyde bi donma var View Post
A56 ve pil performansı View Post
https://youtu.be/aY2_O7J_gEI?si=bALvsPHIc0YiaEyb View Post
Dual messenger de her uygulama desteklenmiyor bildiğiniz üzere bu yüzden bazılarının çok işine yaracağını düşündüğüm bir yöntem göstericem size... View Post
Merhaba, yaklaşık bir ay önce telefonumu Android 16(One UI 8.0) sürümüne güncelledim ve sorunlarla karşılaştım hâla da devam etmekte. Öncelikle en... View Post
Değerli arkadaşlar Bu telefonun pili hızlı tüketmesine bi çare yok mu. Madde madde sağlam kaynak. Asgari 7 saat gitmesi gereken pil 5 saat... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 499 | |
| 486 | |
| 417 | |
| 304 |
| User | Count |
|---|---|
| 13 | |
| 11 | |
| 9 | |
| 7 | |