Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba arkadaşlar bu nedir? Böyle çıktı bende View Post
Samsungta yeni açılan telin bataryası hemen kendine gelmiyor mu gelmesi için 2 hafta felan beklemek mi gerekiyor? View Post
Selamlar telefonumda uygulamaları arka plandan sildiğim zaman bazan 4,5 sn donup kalıyo hiç birşey yapamıyorum nasıl çözebilirim bu sorunu View Post
Samsungun kendi radyo uygulaması yok neden acaba? View Post
Google play sistem güncellemesi geldi View Post
Ben iki telefon kullanıyorum S22 ve A55 S22 kasim güvenlik güncellemesi bugün itibari ile geldi.. A55 kasim güvenlik güncellemesi ne zaman gelir... View Post
Daha önce bir sürü telefon kullandım, kimi ısındı kimi ısınmadı ama aralarında en çok ısınan A51 ve daha Ağustosta aldığım A55 oldu. A51'de... View Post
Güncelleme hangi özellikler geldi ekstra View Post
Telefonumda youtubeden video izliyordum . Çok afaki bir şekilde ısındığı **bleep** ettim . Bu tarz bişey başına gelen oldu mu View Post
Cihazım galaxy A54 smart view i telefondan açıyorum televizyon listede gözüküyor bağlana basınca bağlanıyor diyor ve televizyon listeden... View Post