Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Son birkaç dakikadır telefonum süper hızlı şarjı algılamamakta telefonu yeniden başlattım fakat süper hızlı şarj yazmasına rağmen öyle değildi daha... View Post
Yeni aldığım a36 ilk açıldığı andan itibaren ısınma sorunu var. Arka kamera bulanık çekiyor aynı şekilde video da bulanık net değil ve soluk çekiyor. View Post
Servisin benim verilerimi fln görmemesi için ne yapmalıyım bakım modunu mu açmalıyım açarsam bakım modunu kapatırken verilerim geri gelir mi 3-4 gün... View Post
Aranızda A06 veya A14 kullanan arkadaşlar varsa güncellemeyi kontrol etsin dağıtımlar başladı View Post
Merhaba arkadaşlar A54 aşırı ısınıyor 42-43 dereceye çıkıyor elime telefon alınca da ısınıyor 2 yıllık telefon View Post
Arkadaşlar sizce en iyisi nedir View Post
Samsung a16 kullanıyorum yeni aldım bana kasıyor gibi geliyor 128 gb 4 ram oyunlarda ısınınca donuyo Ara yüz Ara ara kasıyor acaba herkeste mı böyle... View Post
s20 fe telefonum çok ısınıyor, oyun a oynamıyorum. dümdüz youtube falan. zaten havalar sıcak bir de telefonu elime alınca iyice deli oluyorum. aklımı... View Post
A35 View Post
Samsungun bu yazı tipini nasıl A35e uygulayabilirim View Post
User | Likes Count |
---|---|
554 | |
379 | |
367 | |
333 | |
293 |
User | Count |
---|---|
41 | |