Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Bıktık arkıt samsun a12 ye de yeni gelen güncellemelerini getirin her güncellemede yeni bir özellik geldimi diye bakıyorum ama hiç birşey gelememiş... View Post
Fıt3 güncelleme GELİR mı View Post
A25 güncelleme geldi View Post
Oyun oynarken akıcı ama sanki bi skile veya herhangi biseye basarken direk basmıyor gibi o 120 hz yi hissedemiyorum bi sebebi veya bir ayarı... View Post
Merhaba arkadaşlar böyle birşey almak istiyorum kılıf nasıl sizce? Biraz beyaz görünsün istiyorum şeffaf kullanmak istiyorum View Post
3.3 mb güvenlik güncellemesi aldı View Post
A55 GÜNCELLEME DESTEĞİ BİTTİ SANIRIM 2 AY OLDU GÜNCELLEME ALMIYOR TELEFONU SATMAYA KARAR VERDİM View Post
Bunu birisi açıklayabilirmi rica etsem 4gb açık geldi kimisi 8gb ye al daha iyi diyor kimisi kapat diyor kapattığımdan beri bi ısınma ve ısınma... View Post
Android 14 One Ui 6.1 View Post
Subject | Likes |
---|---|
24 | |
22 | |
22 | |
21 | |
21 |