Selamlar! Ben bir a15 kullanıyorum ve bu yeni gelen "Dinamik" işaretli duvar kağıtlarını denemek istedim. Ancak buna bastığım anda ön izleme... View Post
Selamlar! Ben bir a15 kullanıyorum ve bu yeni gelen "Dinamik" işaretli duvar kağıtlarını denemek istedim. Ancak buna bastığım anda ön izleme... View Post
Neden bixby e türkçe dil gelmiyor çokmu zor View Post
Arkadaslar selam pubgde 120 fps yaptim oyun icinde suan ultra akici ve harbiden 120 fps oynatiyor telefonum a56 fakat telefon asiri isindi bu telefona... View Post
Değerli dostlar One ui 8 güncelledikten sonra pilim 4-5saatte bitiyor, one ui7 de iken 8 saatten fazla açık ekran süresi alıyordum bu konuda... View Post
Ekran dokunmatigi basmıyor donuyor cözüm nedir kilitleyip tekrar acıyorum biraz düzeliyor sonra tekrar oluyor bu neden View Post
Bi önceki gönderimde telefonumun servise gittiğinden bahsetmiştim. Ama şimdi telefonum yine şarj olmuyor. Servise tekrar gitmeden önce deneyebileceğim... View Post
Galaxy’nin AMOLED Ekranı pil tüketimini artıracak yüksek kontrast oranına sahiptir. Yüksek ekran parlaklığı, daha uzun ekran zaman aşımı aralığı,... View Post
One ui 8.0 dan sonra sarji geç biten var mi.? View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 17 | |
| 16 | |
| 15 | |
| 15 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 525 | |
| 482 | |