Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonla uğraşırken bir bakıyorum aod ekranın taa sol tarafında nanasıl düzeltilir Ornek View Post
Arkadaşlar A55 ve A56 arasında kritik bir **bleep** mı ve A56 da değişim kampanyası var mı? View Post
Cihazım daha bugün satın aldığıım (4-128gb) Samsung Galaxy A16 Kurulum işlemi yapıp spontane bir şekilde arama gerçekleştirdiğimde her iki hattım... View Post
A26 ne zaman çıkacak ve a15 den geçmeye değermi a26 da bixby falan varmı View Post
Samsung galaxy A35 5G telefonum good lock uygulamasında Wonderland özelliği bulunmuyor ama diğer modellerde var,neden? View Post
?? View Post
Samsung'un çok saçma fiyat politikası var View Post
"Emojileri Türkçe kelimelerle arama özelliği gelsin!" View Post
Selamlar merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak samsung galaxy A54 5G cihazıma ONE UI 7.0 yazılım güncellemesi ne zaman gelecek bu konuda bilgi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
728 | |
528 | |
367 | |
249 |
User | Count |
---|---|
20 | |
20 | |
18 | |
17 | |