Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galaxy A55 cihazım ara ara kendini yeniden başlatıyor ancak otomatik optimizasyonun falan açık olmadigina eminim. Cihaz henüz 1 yıllık olmadı ve bu... View Post
Telefonumun şarjını 100 olduğu için gece 1 de çıkardım ve sabah 7.30 da uyandığımda 95 kaldığını gördüm bu neden oluyor View Post
Telefondan gayet memnunum ama anlam veremediğim bir biçimde 5Ghz bandından wifi bağlantısı kurduğum da upload hızım 2 3 mbit seviyelerinde çıkıyor... View Post
Arkadaşlar bende A73 5G var. SOn 1.5 haftadır batarya normalden daha hızlı bitiyor. 7.5 saatlere varan ekran sirem şimdi 4.5 saati zor buluyor. Smart... View Post
daha oncede paylasmistim ondan sonra telefonu samsung servise goturdum orda anormal birsey gozukmedigini soylediler sonrasinda yazılımı tekrar... View Post
Farkettimde bence bu A serisinin tamamı One UI 7 gelince çok cebelleşecek çok zorlanacak. görüyorum internette A54 çok kasıyor View Post
Herkese iyi akşamlar cihaz a05s pls ekran mevcut karanlık moda aldığımda aydınlık moda göre daha fazla pil harcıyor gibi birde ısınıyor bunun nedeni... View Post
Merhaba acil yardım lazım Anneanneme yeni relefon aldık galaxy a16 Telefona smart switch yükledim eski telfondan yeni telefona verileri aktarmak... View Post
Arkadaşlar bu ne anlama geliyor. 7.0 yolda mı View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
20 | |
18 | |
17 | |
17 |
User | Likes Count |
---|---|
844 | |
538 | |