Uİ 8.5 CİHAZI FENA KASTIRIYOR YÜKLEMEMİŞ OLAN VARSA GÜNCELLEMESİN FENA KASTI İLK BAŞLARDA BİRAZ DAHA SORUN OLDU AMA HAFİFLEDİ SİZCE DAHA FAZLA... View Post
Uİ 8.5 CİHAZI FENA KASTIRIYOR YÜKLEMEMİŞ OLAN VARSA GÜNCELLEMESİN FENA KASTI İLK BAŞLARDA BİRAZ DAHA SORUN OLDU AMA HAFİFLEDİ SİZCE DAHA FAZLA... View Post
Galaxy a34 de always on displaya acilis ve kapanış animasyonu ekleniyormu ben bulamadım da View Post
Herkese iyi akşamlar a34 cihazım bu hatayı veriyor ne sorunu olabilir ben evde yapabilir miyim? View Post
Telefona bugün gelen güncellemeyi yükledim. Yeniden başlattım sonra uygulamalar optimize ediliyor ekranı tam %100 olduğunda yeniden başlattı. 3 kere... View Post
A24 View Post
KONU : one uı 8.5 Bazı S serilerine ve Galaxy A56 modeline gelen one uı 8.5 beklentilerden daha önce geldi one uı 9 sizce ne zaman yola çıkar ? bu... View Post
One ui 8 daha optimize optimize edecekler diye optimizasyonun anasını anlatmışlar He gemini yi demiyorum bile alakasız cevaplar veriyor ve inanılmaz... View Post
Hani tabiki bildirim geliyor, açık bildirimlerim. Ayarlarımda görseldeki gibi. Fakat pop-up bir şekilde gelmiyor bildirim falan. View Post
Bir benim telefon kasmıyor herhalde? Gayet akıcı oldu. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 286 | |
| 253 | |
| 231 | |
| 212 | |
| 209 |
| User | Count |
|---|---|
| 41 | |
| 35 | |