Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba dostlar samsung a15 için süper hızlı sarj öneriniz nedir View Post
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam reels kaydırırken kırmızı renkli bir video çıktı ve videoda gözle zor görülen aşırı küçük bir ölü piksel... View Post
A33 5G en son hangi Android ve one ui sürümünü alacak View Post
Açık ekran 5 saat süresi aldım sizce iyi mi? View Post
(Kusura bakmayın onun adınıda bilemiyorum hani telefonun ekranın hemen yanında bir çubuçubuk gibi bişey var onu çekince oraya koyduğun uygulama lar... View Post
a32 android 14 guncellemesi neden gelmiyor View Post
Ya arkadaslar google fotoğrafları varsayılan galeri uyg nasil yapariz mesela saf androidlerde instaya foto atarken ordan filan seciozya nolur yardim... View Post
Samsung a13 ekran kaydi alinmiyor soyler msiniz View Post
Galaxy a13 ekran kaydı alinmiyor gelismis seceneklerde cikmiyor napabiliirim View Post
Şarja taktığımızda hangisi daha iyi verim sağlar? 1-Güç ve Maksimum Mod kapalı şekilde, 2-Güç Tasaruf Modu açıkken veya, 3-Maksimum Güç Tasaruf Modu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
405 | |
312 | |
297 | |
290 | |
242 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |
12 | |