Bit telefonunuz var diyelim işlemcisi yeni güncelleme aldıkça optimize olur mu? Gönderiyi Göster
Bit telefonunuz var diyelim işlemcisi yeni güncelleme aldıkça optimize olur mu? Gönderiyi Göster
Arkadaşlar öncelik modunu açmaya çalıştığımda sürüm uyarısı veriyor, güncellemeye çalıştığımda Android 12 istiyor, telefonum A50, Android 12... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar quick start yapamıyorum normalde sondaki kareyi girdiğimde direk quick starr a giriyordu Gönderiyi Göster
Diğer kısmı 2 lerdeyken bir anda 3 oldu neden olmuş olabilir ? Gönderiyi Göster
Arkadaslar acaba. A32 ye agustos icin guncelleme gelirmi ?gelirse nezaman ayda..1. Defa geliyor. Dimi Gönderiyi Göster
Bu guncelleme a21s cihazima bugun geldi yaptim fakat hani onceden ana ekrandaki arka plan uygulamalar menusune gecince yukari kaldırınca da arkada... Gönderiyi Göster
Ya hep doeda diye Bir site var hep önüme çıkıyor yardım etseniz ve bune siteee Gönderiyi Göster
Samsung a70 kullanıyorum andorid 12 talep ediyorum umarım Samsung bu mesajı dikkate alır saygılar sunarım Gönderiyi Göster
Bixby ye galaxy store'dan her güncelleme geldiğinde acaba Türkçe dil desteği geldimi diyerek güncelliyorum her defasında hayal kırıklığına... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
955 | |
552 | |
483 | |
446 | |
288 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
149 | |
48 | |
41 | |