A10s wifiye bağlanamıyorum sebebi nedir Gönderiyi Göster
A10s wifiye bağlanamıyorum sebebi nedir Gönderiyi Göster
Edge ile ekran kilitliyken gelen bildirimde içeriği göstermeyi nasıl açıyorduk? Mesela WhatsApp yazıyor ya kişi ismi ve mesaj içeriği de görünsün... Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar play store yeni güncelleme gelmiş ama bana gelmemiş ne zaman gelecek? Gönderiyi Göster
Toplamda 10 aylık bir telefon olmasına rağmen bariz takılmalar pugb de hafif kasmalar mevcut ve 10 aylık bir telefonun titreşim motoru bozulurmu ya... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar telefon kamerasına flaş tutmak Kamera lenslerine zarar verir mi? Gönderiyi Göster
Arkadaşlar ekran kaydedici önerin ama kaliteli olsun yanında kaydı alırken uyg dahil baloncuk felan olmasın var mıdır Gönderiyi Göster
A33 yan tuşları kullanmadan ses açıp kapatma şansımız varmı ayarlardan Gönderiyi Göster
Nasıl bir saçmalık olabilir! SAMSUNG A12 CİHAZLARDA NFC DESTEKLEMIYOR !!!!! İlk fırsatta IPHONE Gönderiyi Göster
Aklıma geldi anlamıyorum hiç işlerden😂 Sorum belli android 12 çıkışlı A53 cihazıma android 11 kursam bi sıkıntı çıkarır mı yada kurulmaz mı... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
790 | |
383 | |
281 | |
268 | |
188 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
66 | |
56 | |
46 | |